6.6.12

heipparallaa

Mä saavuin eilen Ranskaan, uskomattomaan alppikylään nimeltä Chamonix. Meitsin kämppä sijaitsee aivan keskustassa ja sisältää aikamoisen näkymän vuorille. Oon vielä hieman epävarma olenko täällä oikeasti. No se selviää sitten 1,5 kk jälkeen.

Eka aamuvuoro töissä oli aika rassaava mutta antoisa. Sain työstä ihan mukavan kuvan, ainut vaan, että tänään oli aika lailla sitä, että meitsi siivoaa, kattaa, ottaa ihmiset vastaan, näyttää pöydän, ottaa tilaukset,tuo ruoat, siivoaa pöydät ja sitten taas sama rundi uudelleen. Hyviä juttuja täs paikassa on se, että ruoka kuuluu palkkaan, eli saan syödä töissä iha helvetisti. Mm. Kohta pitää mennä takasin kattaa illallinen valmiiksi kun iltavuoro alkaa. Tosiaan mulla on aina keskellä päivää breikki mis voi sitten tosi coolisti hengailla ranskalaisessa kahvilassa macin kanssa tai sitten niinkun mä aion tästä päivästä eteenpäin: nukkua kämpillä. Noh.

Eepun kanssa muuten tänään skypessä mietittiin, että lähdettäisiin hiihtolomalla taas London Fashion Weekeille. Toissa vuonna oli niin hienoa, että haluan todellakin mennä uudestaan. Ja jos tuo mieskin haluaa niin kukas muu parempaa seuraa olisi ?

No comments:

Post a Comment