17.7.13

that girl


















 heips. siinä kuvat jotka otin ihanan siirin kanssa, joka tulee aina ruotsista kesäksi suomeen mua näkemään.. ja ehkä jotain muutakin ;) toissa kesänä hengailtiin tosi paljon, mutta viime kesän olin ranskassa ja nyt töissä, joten ei olla niin paljon ehditty nähdä. kuitenkin töistä oli pikku vapaata, joten tiesin heti että haluan kuvata siiriä. oon aina halunnut kuvata pellolla ja nyt saatiin se toteutettua, kun aivan siirin mökin takana oli täydellinen pelto. kuvia siiristä tulee ehkä kohta puolin lisää, mut sillä aikaa kertokaahan ihanat ihmiset mitkä näistä on teidän lemppareita ? 

hey ! my lovely model is siiri, who lives in sweden but comes to finland every summer. we usually hang out as much as we can, but now while i'm working a lot there's not that much time. anyway, i had a short holiday so i immediately said to siiri that i want to photograph her. we found this amazing field just behind her summer cottage. i was pretty excited because i've always wanted to take photos in this kind of place. so, what do you think ? which ones are your favourites ?




14 comments:

  1. oi tosi uskomattomia ! rakastan 2,3 ja kolmas vikaa !! oot hyvä kuvaa =)

    ReplyDelete
  2. Upea tunnelma taas! 4 ja 8 on mun suosikkeja. 4.:ssa on ihana valo - ruohon varjot ja valot viirut... ja 8. on inspiroiva kesä/retro/läheisyysfiilis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jee elli mun luotto-lukija kiitos hei ihanista kommenteista ! koitan inspiroida sua jatkossakin :p

      Delete
  3. Luna ! ! ! Aloin kattomaan et mikähän näistä ois sit niitä suosikkeja, mut näis jokases kuvas on joku juttu mikä oikeesti jättää yhen sydämen lyönnin välistä :-) sama edellisessä postauksessa. Oot sairaan taitava, sä osaat kuvaamisen! Ku sun ottamia kuvia kattelee, tuntuu et näät maailman jotenkin vähän eri tavalla ku keskiverto tuuperot <3 toivottavasti saisin joskus lukea lehteä mihin sä oot kuvannu:) hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hui veti kylmät väreet. ihana ajatella ja tajuta et joku ajattelee noin mun kuvista kun kaikkee mitä päässä liikkuu yrittää saada kuvattuu ja sitte toivoo et se välittyy myös teille katsojille ni tuntuu aika uskomattoman hyvältä suoraan sanoen että sä fiilistelet näitä. kiitos. ja hitsi kun en tiedä kuka oot, muuten tulisin varmaan ovelle kiittämään oikeen :) mm arvaa onko toi vika unelma.. huh

      Delete
  4. Miten upeita kuvia.. veti ihan sanattomaksi! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. voi ihana kuulla, hihi ja kiitos mun upea malli auttoi kyllä erittäin paljon ;)

      Delete
  5. Löysin blogisi ja ihastuin kuviisi. IHANIA.

    ReplyDelete
  6. I loved this photoshoot <3 :3 I'm following you :p Follow me <3 http://emeraldever.blogspot.com/

    ReplyDelete