4.7.13

next dream please




mä oon miettiny paljon mitä tekisin nyt välivuotena. en pyrkinyt keväällä mihinkään kouluun, koska ajattelin, että haluan matkustella ja tehdä taas töitä ulkomailla. tai sitten käydä joitain lyhyitä kursseja ulkomailla esim, opiskella kieliä. unelmat kasvaa ja paperille alkaa tulla jonkinlaista töherrystä suunnitelmista.

noh. on European Bartender School joko Sydneyssa tai Phuketissa mikä kiinnostaa. tonne lähtisin joko ennen joulua jo, tai vasta maaliskuussa. sen käytyäni jatkaisin sitten alan hommia joko tuolla Ausseissa tai Phuketista valmistuttuani lähtisin reissaamaan mm. Balille ja Indonesiaan ja joogaamaan. sitten yksi idea on mennä töihin talvikaudeksi takaisin Chamonixiin missä olin viime kesänäkin. talvi siellä on erittäin kiireinen ja kuulema ihana, paljon laskettelua ja muuta hauskaa. jee. siellä saisin asua vanhassa kämpässäni (kaipaan sitä aww) ja hengata kivojen työkavereiden kanssa, joita on ollut jo kauhea ikävä. mitäs muuta. oon aina ajatellut, että välivuotena matkustan ja opin itsestäni uusia asioita. tiedän ainakin sen, että haluan keskittyä valokuvaamiseen ja elämän tarkoituksen etsimiseen (kuulostaapa filosofiselta, mutta meinaan vaan, että haluan tiedustella itseltäni mitä mä aion elämälläni tehdä). joo ja voisin tosiaan sitten yrittää ajoittaa ensi kevään haut niin, etten varmastikaan missaa niitä. muuten käy niin, että tulee toinen välivuosi (mikä ei kylläkään haittaisi kauheasti). ah, Australia kyllä taitaa kutkuttaa tällä hetkellä eniten. harmi vaan, että työ-viisumin saa kerran elämässä ja toinen, että en oo vielä 21. mutta katsotaan nyt mitä käy. soppari nykyisessä duunipaikassa loppuu 30.8 ja sen jälkeen on kaikki ovet auki. jännää. pitää vaan yrittää pitää unelmista kiinni ja parhaimman mukaan toteuttaa ne. 

10 comments:

  1. I love you. I've never seen a girl like you. Just feeling speechless.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :o :o :o
      mm okay wow thank you who ever you are.
      x

      Delete
  2. Oi kuinka hienoo lukee et sul on selkee päämäärää tai tiiät mitä haluut :) kiva postaus muutenkin:) oot niin upee! Ja sul on niin paljon kaikki kivoja juttuja vielä edessä. Miten muuten, etkö yhdessä vaiheessa blogannu sen jonkun pojan kans täällä?vieläkö tää on teijän yhteinen

    ReplyDelete
    Replies
    1. no joo, mä yritän tässä kovasti selkeyttää niitä itsellenikin. aina ei voi tietää minne tie vie ja sen takia yritän vaan olla avoin mahd monelle vaihtoehdolle. mut kiva että tykkäsit ! :)
      mm. kyllä me vuosi kirjoiteltiin yhdessä mut hän ei enää vähään aikaan oo bloggaillu täällä, ei riittänyt kiinnostusta ja oli muita juttuja. toivottavasti jaksat lueskella meikäläisenkin kirjottamia juttuja välillä ;)

      Delete
  3. You're style is gorgeous!
    Where is that amazing belt bag from??

    ReplyDelete
    Replies
    1. you can tell me your name also i won't bite :))

      aw thank you so much, unfortunately i have to tell you it's from second hand shop in new york ;)

      Delete
  4. nojoo, morjes, ai että ootko hiukan kaunis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha jelena :D ! moro sit vaa :)

      Delete
    2. oisko mahollista kuvailla sua joskus? (:

      Delete
    3. juu kylläkai se käy jos haluat :D oon vissii viel elokuun ja ehkä syyskuun stadissa sit lähen. mutta jeba ! :)

      Delete